Pages

Teisipäev, 17. november 2015

Soolatainas



Retsept: 2 klaasi jahu, 2 klaasi peensoola, 2 spl sidrunhapet, 1,5 spl õli ja 1,5 klaasi keevat vett. Mõõta kõik ained sama klaasiga!
Protsess: Paned kõik ained kaussi välja arvatud vesi. Mina olen ka lisanud munavärvi, mis ann
ab voolomismassile kena värvi või toiduvärvi. See ka lisada kaussi kohe ja lasta vesi keema ning 1,5 klaasi vett sinna hulka. Sega, kuni tekib selline ebaühtlane mass, kalla tainas kõik lauale, nii et kauss tühjaks saaks ja mudima. Peamine protsess on see kõik korralikult läbi mudida, et sidrunhappe terakesed kõik saaksid korralikult lahustuda, mis muudab massi väga pehmeks ja kätele värvi ei jää. Mina olen hakanud kohe mudima, tainas üsna kuum, tuleb vaadata, kuidas ise suudate. Ja saabki hakata kohe voolima. Kuivab õhu käes, mida paksem, seda kauem kuivab. Säilitada saab ka seda väga hästi. Mina kasutan šašlõkki ämbreid, õhk välja ja säilib kenasti.


allikas: https://www.facebook.com/

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...