Pages

kolmapäev, 4. mai 2011

Magusad lusikad



Lustlikud, suu veidi muigele ajavad ja ka head tuju tekitavad MAGUSAD LUSIKAD on igati sobilik kingitus sõbrapäevaks. Idee on küll vana, aga toimib siiani. Magusate lusikate tegemine käib nii: vaja on suuremaid plastlusikaid (loomulikult võivad olla ka terasest lusikad), tumedat šokolaadi ja kaunistamiseks valget šokolaadi . 25 lusika tegemiseks kulus mul 300g tumedat ja 100g valget šokolaadi.
Sulata tume šokolaad veevannis. Kasta lusikalabad ühekaupa vedelasse šokolaadi . lase üleliigne glasuur ära tilkuda, aseta lusikas küpsetuspaberile veidi tarduma. Kata lusikaid 2-3... korda tumeda šokolaadiga . Kui kõik lusikad on glasuuritud, pane nad 30 minutiks külmkappi lõplikult tarduma. (Vahepeal tahkunud šokolaad sulata uuesti veevannis või mikros)
Tükelda valge šokolaad, pane tükid kondiitrikotti või kilekotti ja seejärel veevanni sulama. Võta jahtunud lusikad külmkapist ja kaunista .
Pane jällegi 30 minutiks külmkappi, seejärel paki iga lusikas tsellofaani või kilesse ja seo paelaga kinni. Hoia jahedas kohas mitte üle 2 nädala, pikemal säilitamisel hakkab glasuur tuhmuma.
Üllata oma sõpra ühe väikese magusa lusikaga!

allikas: http://www.isetegija.net

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...